Emirates i FlyDubai šire prisustvo u regionu

Bolje veze za Dubai, ali i druge svetske destinacije

Avio kompanije Emirates i FlyDubai nedavno su unapredile svoju saradnju što će kao rezultati imati bolje prisustvo ove dve avio kompanije u regionu.

Kod-šer sporazumom između dve avio kompanije, oznake avio kompanije Emirates naći će se na letovima avio kompanije FlyDubai ka 29 destinacija među kojima se nalaze i letovi iz Beograda, SarajevaBudimpešte, Sofije i Skoplja. Putem novog dogovora, avio kompaniji Emirates sada je omogućeno da prodaje avio karte za letove iz navedenih gradova za putovanja nakon 29. oktobra. Mada će ove letove za Dubai obavljati avio kompanija FlyDubai, putnici koji kupe avio karte preko avio kompanije Emirates imaće besplatno posluženje tokom leka, kao i besplatni predati prtljag prema pravilima avio kompanije Emirates.

Emirates promotivne povoljne cene avio karte Beograd

Avio kompanija Emirates takođe planira da ponudi putnicima iz Ljubljane transfer do aerodroma u Zagrebu iz kog ova avio kompanija obavlja direktne letove za Dubai.

Sa druge strane, avio kompanija FlyDubai u novembru će povećati broj letova iz Beograda za Dubai, a uspostaviće i novu liniju Podgorica Dubai, preko Sarajeva, a više detalja možete da pročitate ovde.

Na ovaj način putnici iz Bosne i Hercegovine, Makedonije, Srbije i Slovenije će imati lakši pristup širokoj mreži letova avio kompanija Emirates i FlyDubai koje obuhvataju brojne destinacije u Aziji, Africi kao i ostatku sveta.

Online rezervacije letova avio kompanije Emirates

Rezervišite odmah avio karte kompanije Emirates online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar