Red Wings uvodi letove Beograd Moskva

Da li će veća konkurencija doneti jeftinije avio karte za Moskvu?

Ruska avio kompanija Red Wings Airlines zvanično je potvrdila da će od juna početi da leti na liniji između Beograd i Moskve.

Mada je avio kompanija planirala da pokrene letove od 2. juna, prvi let će biti uspostavljen deset dana kasnije, 12. juna. Red Wings Airlines planira da leti tri puta nedeljno između Beograda i moskovskog aerodroma Domodedovo.

Ruska avio kompanija će obavljati letove utorkom, četvrtkom i subotom u ranim jutarnjim časovima, a na liniji će koristiti avion Airbus A320.

Red Wings Airlines je treća avio kompanija koja će povezati glavne gradove Srbije i Rusije i tako će se pridružiti avio kompanijama Aeroflot i Air Serbia.

U avio kompaniji smatraju da će u narednom periodu porasti tražnja za letovima između dva grada zbog održavanja Svetskog prvenstva u fudbalu.

Avio karte se već nalaze u prodaji i možete da ih kupite odmah po najpovoljnijoj ceni online putem našeg sajta playtravel.osm.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

Da li mislite da će veća konkurencija doneti jeftinije avio karte za letove ka Moskvi? Podelite vaše mišljenje sa drugim posetiocima našeg sajta.

autor: Playtravel

17. maj 2018.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar