Ryanair ukida liniju Niš Diseldorf

Još jedna linija manje iz Niša: Ryanair od aprila obustavlja letove za Diseldorf! 

Low cost avio kompanija Ryanair potvrdila je da će naredne godine suspendovati liniju Niš Diseldorf Weeze.

Letovi između Niša i Diseldorfa biće obustavljeni od aprila 2019. godine, a kako može da se vidi u rezervacionom sistemu, poslednji let između dva grada je predviđen za 31. mart 2019.

Ryanair je nedavno smanjio broj letova na liniji Niš Dusseldorf Weeze sa dva nedeljna leta na letove samo jednom nedeljno (četvrtkom). U prvi mah predstavnici low cost avio kompanije navodili su da će od aprila Ryanair leteti opet dva puta nedeljno na liniji, ali je došlo do promene planova.

Podsetimo, druga low cost avio kompanija koja leti iz Niša, Wizz Air, je početkom godine ukinula liniju za Ajndhoven, a nedavno je najavila i da će obustaviti letove na liniji Niš Malme. Sa druge strane, ona je 17. novembra pokrenula letove Niš Beč.

Ni Wizz Air, ni Ryanair nisu tačno obrazložili šta je razlog njihovih odluka. Državni vrh Republike Srbije objašnjavao je odluku low cost avio kompanije Wizz Air malim interesovanjem za letovima za Malme, dok bivši direktor aerodroma ,,Konstantin Veliki” tvrdi da je to zbog toga što je država preuzela vlasništvo nad aerodromom.

autor: Playtravel

22. novembar 2018.

Online rezervacije letova avio kompanije Ryanair

Rezervišite odmah avio karte kompanije Ryanair online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar