Swiss – Jeftine avio karte za Severnu Ameriku

Letovi za Severnu Ameriku su na sniženju: avio karte za Njujork, Čikago, Los Anđeles i još četiri destinacije u Severnoj Americi možete da kupite po ceni već od 534 EUR!

Avio kompanija Swiss trenutno u ponudi ima avio karte po povoljnim cenama za letove iz Beograda ka sedam gradova u SAD i Kanadi.

Ukoliko požurite, povratne avio karte za letove iz Beograda za Njujork ili Boston po ceni već od 534 EUR, za Montreal od 588 EUR, za Čikago od 604 EUR, a za San FranciskoMajami ili Los Anđeles od 664 EUR. 

Letove ka severnoameričkim destinacijama iz Beograda avio kompanija Swiss obavlja sa presedanjem u Cirihu, a ona je istakla da povratne avio karte za letove na ovoj liniji trenutno možete da kupite po ceni već od 101 EUR.

Sve cene su navedene za povratne avio karte sa svim uračunatim dodatnim troškovima, uz standardnu uslugu avio kompanije Swiss.

Osim letova iz Beograda, avio kompanija Swiss takođe obavlja direktne letove iz Niša za Cirih, a za ovu liniju kao i nastavak putovanja ka drugim svetskim metropolama, švajcarska avio kompanija takođe nudi povoljne avio karte. 

Savetujemo da Vašu avio kartu kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.osm.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

17. januar 2019.

Online rezervacije letova avio kompanije Swiss

Rezervišite odmah avio karte kompanije Swiss online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar