Wizz Air – Pokrenute linije za Maltu i Hanover

Povoljne avio karte za Maltu i Hanover

Tokom vikenda, low cost avio kompanija Wizz Air pokrenula je još dve nove linije iz Beograda, letove za Hanover i Maltu.

Avio kompanija Wizz Air je u subotu, 20. maja, pokrenula novu liniju Beograd Hanover. Ova linija će se obavljati dva puta nedeljno i to utorkom i subotom, letovi iz Beograda očekuju se u 18:15h, dok se letovi iz Hanovera očekuju u 20:45h. Trajanje leta je oko dva sata.

U nedelju je pokrenuta i četvrta nova linija low cost avio kompanije Wizz Air: Beograd Malta. Linija Beograd Malta će se obavljati dva puta nedeljno i to sredom i nedeljom. Polasci iz Beograda su u 12:50h, dok su povratni letovi predviđeni za 15:20h. Letovi bi trebalo da traju takođe oko dva sata.

Avio kompanija Wizz Air je u petak preselila drugi avion na aerodrom “Nikola Tesla” čime je uvela četiri nove linije iz Beograda, a osim letova za Maltu i Hanover, uvedene su i linije za Fridrihshafen i Nirnberg. Osim novih linija uvedeni su i novi letovi na već postojećim linijama avio kompanije Wizz Air.

Avio karte se nalaze u prodaji, rezervišete avio karte već danas pozivom našeg call centra +381 65 8728 350 ili mailom na wizz@playtravel.osm.rs

Online rezervacije letova avio kompanije Wizz Air

Rezervišite odmah avio karte kompanije Wizz Air online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
 • 01 Odraslih
 • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

1 Komentar
 1. Hamburg Tuzla

  Elvis
   odgovori
  10/07/2017

  Hvala vam sto postojite,mnogo puta sam do sada koristio vase usluge ali iz drugih gradova.Jos uvijek cekamo let Hamburg-Tuzla,mnogo nas ovdje ima koji bi to jedva docekali.Hvala puno

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar