Wizz Air korisnički centar

Promenjen broj korisničkog centra kompanije Wizz Air 0900 220 227

Predhodnih dana bilo dosta polemike oko korisničkog servisa Wizz Air a, kako je Telekom Srbija izjavila došlo je do promene kompletnog plana numeracije brojeva 0900.

Kako izvor navodi, Telekom Srbija je izjavio da je po nalogu RATEL a od 21. maja 2012. izvršena je promena numeracije koja je stupila na snagu 30.07.2012. Broj telefona komanije Wizz Air 0900 233 234 nije više u funkciji, pozivom na ovaj broj dobijate informaciju “izabrali ste nepostojeći servis”.

Od tog dana drugi broj je dodeljen ovom Call centru, ali on još uvek nije objavljen na sajtu Wizz Air-a niti je javnost obaveštena o tome.

U Telekomu Srbija su nas obavestili da je telefonski provajder NTH Group trebalo da obavesti avio kompaniju Wizz Air o promeni.

Kancelarija NTH Group u Beogradu je izjavila da nisu u mogućnosti da nam daju informaciju da li je o promeni broja telefona obavešten Wizz Air ili su to zaboravili da urade. Ipak, informacija koju smo uspeli da saznamo je novi broj telefona kompanije Wizz Air za Srbiju 0900 220 227.

Ovaj broj telefona aktivan je od 1. jula 2012. godine. Kao i ranije pozivi ka korisničkom centru na ovaj broj se tarifiraju sa 59 RSD po minutu razgovora. U cenu je uključen PDV, a tarifiranje počinje tek nakon zvučnog signala kome prethodi informisanje o ceni poziva.

Najčešće postavljana pitanja kontakt centru:

Kako kupiti avio kartu Wizz Air?

Zašto mi na čekiranoj karti piše THIS IS NOT A BOARDING PASS?

Da li je moguće otkazati Wizz Air avio kartu?

Tagovi:


Online rezervacije letova avio kompanije Wizz Air

Rezervišite odmah avio karte kompanije Wizz Air online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
 • 01 Odraslih
 • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

50 Komentara
 1. rezervacija

  Dragana
   odgovori
  17/06/2017

  Postovani,
  kupila sam kartu za tri osobe. Potrebno je da se promeni datum leta za jednu osobu ali mi u sistemu izbacuje za promeu sve tri karte? Kako mogu da zamenim rezervaciju za jednu osobu. Hvala,Dragana

 2. reclamacija

  zivic vida
   odgovori
  16/07/2017

  dali je moguce da niste hotels da primate deck od 17 todina u avion paris beograd mi sms doputovali kolima deca avignon pre polaska som isli u opstinu da izvadimo dozvolu za napustanje teritorije bez roditelja sto su nam repli nije potrebno a sada deca nisu pustena u avion u subotu 16/7 u nadi da ce doci u utorak 18/7 roditelji ih cekaju na aerodrom beograd molim hitni odgovor od vas jer neposedujete nijedan telefon gde mozemo stupiti u kontakt sa vama nas telefon u srbiji 012-556513 hvala na odgovoru

 3. Danijela
   odgovori
  19/09/2017

  Poštovani,
  Rezervisala sam karte za dve osobe, platila ih i nisam cekirala, ali zelim da promenim samo ime jednog putnika, videla sam a sajtu Wizzair-a da mogu da promenim online, ali nikako ne mogu da nadjem kako, nalazim se u Svedskoj, mozete li nekako da mi pomognete?

 4. Upita za pogresno ukucan datum isteka pasosa na karti

  Eldin
   odgovori
  25/09/2017

  Postovani, rezervisao sam kartu Frankfurt Tizla 06 oktobra, medjutim kad sam downloadovo kartu, vidio sam da je pogresno ukucan broj isteka pasosa kako da to promjenim???. Serijski br. Pasosa je dobro ukucan. Lijep pozdrav i unaprijed Vam se zahvaljujem.

 5. Problem sa uplatom

  Dusan Lazarevic
   odgovori
  15/12/2016

  Postovani, kupio sam povratnu kartu za let Memmingen – Beograd pre vise od mesec dana i tek pre neki dan sam odlucio da doplatim veliku kabinsku torbu koja kosta 16 evra. Tada je kartica sa pokricem iz nekog razloga odbijena i transakcija nije kompletirana. Na strani na kojoj se nalazi rezervacija, posle toga vise nisam mogao da udjem da izvrsim uplatu drugom karticom. U medjuvremenu sam dobio upozorenje od Wizzair-a da je moj status uplate ‘pending’ i da moram da se vratim na sajt kako bih izvrsio uplatu drugom karticom jer mi je rezervacija nekompletna I da mi doslovno moze biti osporen I sam let. Kada sam se vratio, stvar je bila ista – ne mogu nikako da udjem u onlajn formular za uplatu kako bih uplatio drugom karticom. Ugaseni su bas svi linkovi na tom letu I ne mogu cak ni da se cekiram onlajn. Imam I povratnu kartu iz Srbije za Nemacku I u tu rezervaciju mogu normalno da udjem I doplacujem ili cekiram let. Let je vec 23.decembra. Probao sam da pozovem usluzni servis ali ne mogu da ga dobijem. Mozete li molim vas da mi pomognete? Pozdrav od Dusana.

  • Play Travel
    odgovori
   22/12/2016

   Dusane, molimo Vas da kontaktirate agenciju pozivom našeg kontakt centra +381 65 87 28 350 ili mailom na wizz@playtravel.osm.rs.

   • Re:

    Dusan
     odgovori
    22/12/2016

    Postovani, hvala vam na odgovoru. U medjuvremenu sam resio problem tako sto je moja sestra iz Beograda telefonom dobila Wizzair usluzni servis i tom prilikom izvrsila uplatu pri cemu je izvrsena i korekcija na strani tako da sam posle toga uspeo da se cekiram onlajn. Veliki pozdrav od Dusana.

 6. predstavnišvo

  Dubravka Marković
   odgovori
  06/12/2016

  Imate li predstavništvo u Podgorici i gdje ako ga imate.

  • Deki
    odgovori
   07/12/2016

   Dubravka, predstavnišvo u Podgorici nije otvoreno za javnost sve informacije možete dobiti pozivom našeg kontakt centra +381658728350 (viber) ili mailom na wizz@playtravel.osm.rs

 7. Molba

  Putnica
   odgovori
  10/12/2016

  Poštovani!
  Imala sam kartu za 7.12,Medjutim,nisam mogla doputovati zbog zdravstvenog stanja sina sa autizmom.Zanima me da li BiH mogla dobiti povraćaj novca,ili još bolje da se taj novac prebaci na drugu kartu.Planiram da putujem,opet preko vas.
  Unapred zahvalna!

  • Play Travel
    odgovori
   12/12/2016

   Poštovana, molimo Vas da nam dostavite detalje Vaše avio karte na wizz@playtravel.com , kao i datum za koji biste izvršili promenu. kako bismo proverili po kojim uslovima je moguće izvršiti izmenu.

 8. problem u vezi clanarine Wizzair Diskont cluba

  zorica lazic
   odgovori
  21/11/2017

  ja sam uplatila clanarinu 1.Marta.godinama to koristim I bila zadovoljna.morala sam promeniti imel adresu I ne mogu dobiti popust prilikom kupovine karte.mogu vam poslati stray adresu?mozete li mi pomoci

 9. elektronske karte

  Tatjana Merkovic
   odgovori
  28/11/2017

  Postovani,24.decembra kupila sam dve karte preko telefona ali ih nisam dobila .Dosad sad puno puta kupovala karte na taj nacin i nije bilo problema,odmah bi stigle elektronske karte na telefon.Medjutim ovog puta to nije slucaj.Nalazim se u Svedskoj a na sve brojeve call centra koje sam pozvala niko mi se nije javio.U cemu je problem i sta treba da uradim?Hvala!

 10. Pitanje

  Svetlana Aleksic
   odgovori
  13/09/2018

  Putujemo na Maltu sa rucnim prtljagom. Da li mozemo da ponesemo na poklon litar rakije i koliko cigara mozemo da prenesemo za licno koriscenje}. Da li mozemo da jedan rucni prtljag zamolimo da spakuju u prtljaznik zbog rakije]

 11. Snezana
   odgovori
  04/09/2018

  Postovani,putovala sam sa WIzz airom sa bosanskim pasosem.I unosila podatke sa tog pasosa.Sad treba da putujem na srpski pasos.Kadaunosim podatke ne znam kako da promenim broj pasosa.

 12. Nema Karte

  Damir
   odgovori
  15/10/2018

  Dobar dan,
  Imam problem sa Kartom , kupio sam kartu Dortmund – Beograd sa priority , kartu sam preko wizz air stranice istampao. Sada kada trebam da se vratim iz Beograda za Dortmund moje karte nema . Da li to znaci da moram Kartu tamo na Aerodrom da podignem? jer mi nista ne izbacuje na stranici wizz air.

 13. Slobodan
   odgovori
  02/12/2018

  Postovani,putujem iz Dortmunda za Nis.platio sam naknadu za cekiranje na aerodromu.da li mi je potrebna neka odstampana potvrda ili ce mi oni odstampati kartu na aerodromu prilikom cekiranja.

 14. PLAY TRAVEL
   odgovori
  03/12/2018

  Postovani Slobodane, prilikom cekiranja na aerodromu cete dobiti kartu za ukrcavanje koju ste platili.

  Jelena Brankovic,
  PLAY TRAVEL

 15. Chek in

  Snezana
   odgovori
  24/05/2018

  Treba da putujem 31.maja iz Karlsrue za Beograd. Kupila Sam kartu online. Kako da se cekiram?

  • Play Travel
    odgovori
   26/05/2018

   Snežana, prijava na let će Vam biti dostupna tek 48 sati pre polaska, do za povratne letove za koje niste kupili sedište, prijava na let za povratni segment putovanja će biti moguća nakon što se otvori prijava na odlazni let i to najranije 15 dana pre datuma povratka. Ukoliko Vam je potrebna asistencija prilikom prijave na let možete nam dostaviti podatke iz putnih isprava kao i detalje rezervacije kako bi smo izvršili prijavu za Vaš let. Kopiju (sliku) prve stranice pasoša i šifru rezervacije nam možete poslati na Viber/WhatsApp broj kontakt centra +381 65 872 83 50 ili mail wizz@playtravel.osm.rs

 16. Promena prezimena

  Suad
   odgovori
  09/04/2018

  Molimo vas da mi pojasnite …rezerviso sam dvije karte sa razlicitim prezimenom …medutim dolazim iz Basela u Tuzlu radi promjene dokumenata i promjene prezimena kod supruge jer ce imati drugi pasoš pri povratku ….sta trebam uraditi ?

  • Play Travel
    odgovori
   10/04/2018

   Suade, za promenu prezimena putnika na osnovu vencanog lista potrebno je da nam dostavite detelje rezervacije, kopiju starog i novog pasosa kao i vencani list na mail adresu wizz@playtravel.osm.rs na osnovu kojeg mozemo izvrsiti ptomenu prezimena putnika u rezervaciji.

 17. Cena karte

  Aleksandra
   odgovori
  30/04/2018

  Postovani,
  da li mi mozete objasniti kako funkcionisu cene karata,tacnije,cesto putujem vasom kompanijom i ranije je vazilo pravilo ako kupim kartu par meseci ranije ona bude jeftinija.
  Sada,na primer u roku 2 nedelje sam uzela kartu na relaciji Memmingen-Beograd koja je kostala 130 evra a sada gledam za polovinu septembra ,ista relacija cena je gotovo identicna.. Zbog cega je to tako?
  Hvala unapred.

  • Play Travel
    odgovori
   03/05/2018

   Aleksandra, jako puno faktora utiče na visinu cene avio karte, jedni od najbitnijih su period putovanja (letovi u sezoni i za vreme praznika su skuplji od letovi van sezone), period kupovine avio karte (aktivne promotivne akcije avio kompanije) i broj raspoloživih mesta na traženom letu. Za najpovoljnije cene karta na letovima kompanije Wizz Air je najbolje sačekati brze promotivne akcije koje traju najčešće 24 časa. Pratite nas na društvenim mrežama ili se prijavite na nas newsletter i prvi saznajte za promotivne akcije kompanije Wizz Air.

 18. MMX - BEG

  Nemanja
   odgovori
  10/11/2016

  Postovani,
  Molim Vas za pomoc vezano za rezervaciju karte preko Wizzair-a.
  Naime, cena karte se automatski poveca za 100SEK kada obelezim 2 putnika, tacnije redovna cena je 289SEK, i onda se poveca na 389SEK kada obelezim i drugog putnika. To se desava samo za let 4. Januara iz Malme-a.
  Puno pozdrava
  Hvala

  • Play Travel
    odgovori
   11/11/2016

   Nemanja, cena avio karte sa ručnim prtljagom u jednom pravcu za navedeni datum u ovom trenutku iznosi 55 EUR po osobi. U cenu avio karte su ukljucene sve aerodromske takse, ručni prtljag do 10 kg, kao i čekiranje na aerodromu. Rezervaciju avio karte možete napraviti pozivom našeg call centra +381658728350 ili mailom na wizz@playtravel.osm.rs.

 19. chekiranje

  ana
   odgovori
  25/08/2015

  Postovani odradila sam kartu za 3 osobe za London
  Htjela sam chekiranje da izvrsim putem Interneta
  za 2 putnika mi je prihvatilo chekiranje a za dijete
  koje je 2003 godiste nije prihvatilo onda sam ga stavila kao
  odrasla ozoba ali opet nije prihvatilo chekiranje.
  Da li on moze da se chekira na aerodromu bez ikakvih
  problema naravno uz dodatnu naplatu.Jer sam izvrsila placanje ali samo
  njega nisam mogla da chekiram.

  Molim za sto brzi odgovor

  • Play Travel
    odgovori
   26/08/2015

   Ana, ukoliko ste prilikom kupovine avio karte odabrali opciju web check-in, moguće je sve putnike čekirati on line besplatno ukoliko ste uspešno izvršili kupovinu avio karte za sve putnike. Ukoliko nemate Boarding Pass odštampan kod sebe na aerodromu na dan puta, neophodno je da izvršite doplatu za aerodromsko čekiranje.

 20. Pitanje

  pajvo
   odgovori
  07/10/2015

  Postovani, rezervisao sam kartu putem online kupovine Beograd -> Larnaca, Larnaca -> Beograd. Ali zanima me koliko cigareta mogu da ponesem sa sobom. Pretrazivao sam, i na raznim sajtovima nalazio razlicite odgovore. Negde pise da mogu da ponesem 200 cigareta ( 1 karton ) dok je na drugom sajtu pisalo da moze 800 cigareta, isto tako negde pise da mogu poneti 1 litar zestine dok na drugom mestu pise 0.5l . Tako da ne znam koliko cega mogu poneti… Ako mogu poneti samo 200 cigareta ( 1 karton ) da li se to racuna koliko mogu poneti u prtljagu, i da li mogu jos dodatno da kupi par kutija vise da imam. Hvala u napred!

  • Play Travel
    odgovori
   27/10/2015

   U skladu sa međunarodnom Konvencijom o carinskim olakšicama u turizmu, u svom predatom prtljagu možete poneti jedan litar žestokog alkoholnog pića, kao i duvan u količini od 200 cigareta, naravno u zavisnosti od kontrolora na aerodormu i Vaših pregovaračkih sposobnosti ova količina nekada može i da varira :)

 21. Zamjena karata

  Putnik
   odgovori
  14/08/2015

  Kupio sam karte iz Budimpeste za Ajdhoven,let je 08.09.’15 za pet osoba,htio bih da ih zamijenim za let Beograd- Ajdhoven,isti datum. Da li je to moguce i kolika treba da se doplati?

  • Play Travel
    odgovori
   19/08/2015

   Izmena avio karte na letovima avio kompanije Wizz Air je moguća. Za svaku promenu, plaćaju se određeni penali u zavisnosti od tarife izdate avio karte. Slobodno nas kontaktirajte za bliže informacije o uslovima Vaše promene.

 22. upit

  zlatan dz.
   odgovori
  09/04/2015

  Postovani,
  Molio bih vas da mi odgovorite na sljedeca pitanja:

  Prijatelj bi kupio povratne karte za dvije odrasle osobe na relaciji AJNDHOVEN-TUZLA, sa PREVOZNIKOM” VIZAIR”. Termin polaska iz Ajndhovena je 23.06. a povratak 04.08.
  Pitanja su:
  Da li se I gdje mogu kupiti karte u ime osoba koje bi putovale
  Kako platiti gotovinom u sarajevu
  Koja bi bila cijena ZA DVIJE osobe sa aerodromskim taksama minimalnim prtljagom.
  S posovanjem,

  • Play Travel
    odgovori
   11/04/2015

   Zlatane, u ovom trenutku cena povratne avio karte u periodu od 22.06.-03.08.2015. sa svim aerodromskim taksama iznosi 189 EUR. Karte možete kupiti treće lice uz obavezne podatke iz pasoša putnika. Nažalost nemamo predstavniđtvo u Sarajevu, uplatu možete izvršiti bankarskim transferom u najbližij banci. Instrukcije za plaćanje možete pronaći ovde

 23. Nove linije

  Nataša
   odgovori
  02/05/2015

  Poštovani, redovno koristim usluge Vaše kompanije, što znači da sam jedan od zadovoljnih klijenata. Zanima me mogućnost uvođenja letova sa aerodroma “Morava” u Lađevcima? Konretno, linija Lađevci-Ajndhoven?

  • Play Travel
    odgovori
   03/05/2015

   Nataša, low cost avio kompanija Wizz Air u svakom trenutku radi na proširenju destinacija na koje leti. Aerodrom Morava još uvek nije u potpunosti prilagođen za letove većih putnilkih aviona. Po navodima sa konferencije koja je održana krajem prošle godine: “Staza je bila dizajnirana za vojne vazduhoplove, koji su mnogo manje zahtevni i gabaritno su manji od kargo i putničkih aviona iz civilnog vazdušnog saobraćaja.” Takođe, još jedan od glavnih nedostaka je da terminali na aerodromimu nisu prilagođeni osobama sa invaliditetom. Preostaje nam da zajedno budemo strpljivi i nadamo se da će, kako je najavljeno, prvi let biti obavljen najkasnije do kraja 2015. godine

 24. Isidora
   odgovori
  23/10/2015

  Postovani,
  Da li mogu da dobijem neki kontak telefon za wizz air kompaniju, posto su mi izgubili prtljag pre 10 dana, i niko mi ne odgovara na mail, a svi brojevi telefona koje imaju in sajtu su iskljuceni.
  Hvala

 25. Grupna karta za Ajndhoven

  Olivera
   odgovori
  26/11/2015

  Poštovani, da li nam možete pojasniti kako da kupimo karte za povrtani let do Ajndhovena u martu? U pitanju je grupa od 14 đaka i 2 profesora, a želeli smo da uzmemo karte kao grupa jer smo razumeli da u tom slučaju možemo da promenimo ime nosioca karte pre polaska. Probali smo da se registrujemo na sajt, ali ne uspeva nam nikako. Šta treba da uradimo?
  Unapred hvala.

 26. Marijana
   odgovori
  17/09/2016

  Postovani,

  Molim za pomoc.Sredinom avgusta sam kupila karte za let Podgorica-Milan Bergamo u jednom pravcu za 26.11.2016.Pre nekoliko dana sam saznala da su od septembra letovi na toj liniji promenjeni tj da se od septembra leti za Milan Malpensa aerodrom.Interesuje me da li cu imati problema prilikom chekiranja i ukrcavanja na avion na aerodromu u Podgorici.
  Unapred zahvalna.

  • Play Travel
    odgovori
   22/09/2016

   Poštovana, molimo Vas da kontaktirate agenciju pozivom našeg call centra +381658728350 ili mailom na wizz@playtravel.osm.rs.

 27. Asim
   odgovori
  13/10/2016

  Postovani molim za pomoc imam karte sa Wizz air avio kompaniju putijem 26 oktombra za dete sam izdao kartu na stari pasos i broj pasosa sad sam izdao novi pasos za dete i dobio je novi broj pasosa moze li dete da putuje sa novim pasosem jer se ne uklapa broj pasosa u karti ista osoba je u putanju Hvala unapred

  • Play Travel
    odgovori
   15/10/2016

   Asime, potrebno je napraviti izmenu u Vašoj avio karti. Neophodno je da su svi podaci ispravni i pravilno uneti, kako biste se neometano ukrcali u avion. Molimo Vas da nam dostavite detalje avio karte i prvu stranicu važećeg pasoša putnika mailom na wizz@playtravel.osm.rs

 28. Pitanje

  Ifeta
   odgovori
  01/09/2016

  Postovani,molim za pomoc,
  prilikom kupovine karte od MMA Minhena do Podgorice sa kompanijom Wizz air sam napravila jedan propust naime kod cekiranja karte a prilikom unosa podataka pogrijesila sam pri unosu godine rodjenja dok su svi ostali podaci ukljicijuci i broj pasosa okej,sad me interesuje sa li ce to predstavljati problem s obzirom da je te podatke sad nemoguce ispraviti? Hvala unaprijed.

 29. Uplata

  Mladen
   odgovori
  26/07/2016

  Izvrsio sam uplatu karte Tuzla Dortmund i Dortmund Tuzla dana 25 07 2016 sa zakasnjenjem od nekoliko minuta od isteka uplate od 24 casa,zanima me da li je prosla uplata ako sam zakasnio po isteku vremena od 24 casa.Hvala

  • Play Travel
    odgovori
   27/07/2016

   Mladene, molimo Vas da kontaktirate agenciju pozivom našeg call centra +381658728350 ili mailom na wizz@playtravel.osm.rs.

 30. Sadrija
   odgovori
  15/08/2016

  Hi,
  I booked a flight for my family from Nis (SRB) to Eindhoven (NL) for the 19th august, the problem is that i have a daughter who is 13 years old but i booked her flight wrong and the flight i booked is meant for an adult (14+) and now when i want to check in for her i can’t fill in her right age. How can i change this, we have already tried calling a call center but nothing seems to be working it just states then the number i’m trying to call does not exist, i’ve tried finding a chat where i can talk to someone or a valid e-mail adress but this is the only thing i could find.

 31. Zoia Seliverstova
   odgovori
  18/12/2014

  I wrote your company&ask,but i didn,t get answer. In Wizzair web-sit write differently:from Belgrade to Paris(nedelja)& ONE price, but I ask&write other:monday 22.12.& OTHER price. How much pay for extra kg or pice(I have 28kg of second pice).

  • Play Travel
    odgovori
   19/12/2014

   You can take up to 6 pieces of hold baggage up to 32 kg (22-35 EUR per piece)

   Here you can find Additional information.

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar