Jat Airways Jesen Zima

Jat Airways: Najviše promotivnih karata do sada

 

Posle letnje sezone avio kompanije su počele sa jesenjim promotivnim akcijama, Jat Airways posle dužeg vremena je pokrenuo do sada najveću akciju.

Jat Promo letovi

 

U periodu od 15. avgusta do 10. septembra 2012. JAT Airways će ponuditi najveći broj karata po promotivnim cenama do sada, koje će važiti za putovanja u narednih šest meseci odnosno od 10. septembra 2012. do 14. marta 2013. godine.

 

U toku trajanja akcije, kartu za povratno putovanje iz Beograda za Beč, Solun, Štutgart, Podgoricu, Tivat, Sarajevo, Skoplje, Split i Dubrovnik, moći ćete da kupite po ceni koja se kreće već od 99 EUR.

 

Za putovnja iz Beograda ka Atini, Rimu, Milanu, Istanbulu, Berlinu, Frankfurtu, Diseldorfu, Kopenhagenu, Stokholmu i Geteborgu, imaćete mogućnost da kupite povratnu kartu po ceni od 129 EUR. Po ceni od 159 EUR moći ćete da putujete u Cirih, Amsterdam i Brisel, dok za cenu od 179 EUR možete obezbediti putovanje u Pariz i London.

 

 

Na letovima iz Podgorice, Tivta, Sarajeva i Skoplja prema nekoj od evropskih destinacija kompanije JAT Airways, cena povratne karte kretaće se od 209 EUR.

 

Novina je da će karte moći da se kupe za povratne letove u suprotnom pravcu, odnosno iz svih navedenih gradova prema Beogradu i nazad.

 

U navedene cene su uračunate sve aerodromske takse, a iz akcije je izuzet jedino period novogodišnjih i božićnih praznika.

 

Požurite, broj mesta je ograničen!!!

 

Online rezervacije letova aviokompanije Jat Airways na playtravel.osm.rs
ili telefonom na 011.305.93.14

 

Tagovi:


Online rezervacije letova avio kompanije Jat Airways

Rezervišite odmah avio karte kompanije Jat Airways online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar