EasyJet Smanjenje Dimenzija Rucnog Prtljaga

Easy Jet: Novi propisi za ručni prtljag

Putnici na letovima kompanije Easy Jet koj budu želeli da prtljag sa sobom ponesu u avion, ovoga leta će morati da se pakuju pažljivije jer od 2. jula na snagu stupa novi pravilnik o ručnom prtljagu.

easyjet_2

Tako će zbog nedostatka prostora za skladištenje, za 37% biti smanjena količina dozvoljenog ručnog prtljaga na letovima, saopštili su iz ove avio kompanije.

 

Kako bi im bilo dozvoljeno da prtljag ponesu sa sobom u kabinu aviona putnici će morati da se pridržavaju novih mera: samo prtljag koji odgovara merama 50X40X20cm uključujući točkove, džepove i drške, moći će da uđe u kabinu i biće mu garantovano mesto za odlaganje.

 

Nove mere koje će biti primenjivane su jedina garancija da će putnici sa sobom moći da ponesu prtljag u kabinu. Odluka za smanjenje dimenzija donete su nakon ozbiljnog istraživanja i konsultacija sa putnicima. Ovo predstavlja relativno malu promenu, ali bilo je neophodno smanjiti manji broj velikih torbi, kako bi se na samom ulazu u avion smanjilo opterećenje i ubrzalo ukrcavanje.

 

Tagovi:


Online rezervacije letova avio kompanije EasyJet

Rezervišite odmah avio karte kompanije EasyJet online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
 • 01 Odraslih
 • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

1 Komentar
 1. rucni prtljag

  dragan
   odgovori
  14/09/2018

  ja sam cekirao kartu pre mesec dana i na sajtu stoji i dalje obavestenje da su dozvoljene dimenzije rucnog prtljaga 56x45x25.Jesu ove nove dimenzije usvojene zvanicno ili ne,posto sam spremio kofere koji odgovaraju dimenzijama 56x45x25.Unapred hvala

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar