Alitalia popusti za mlade

Alitalia: za omladince jeftinije karte ka Italiji

Avio kompanija Alitalia ponudila je popust na rezervacije avionskih karata koji je poput onih koje smo do sad viđali samo u železničkom i autobuskom prevozu.

Alitalia5

Italijanska nacionalna avio kompanija nudi povoljne letovima svima koji su stariji od 12, a mlađi od 25 godina i njima je na izboru čak 21 destinacija širom Italije. Trenutna promo akcija traje već sad i aktuelna je sve do 10. jula ove godine, a mogu se rezervisati karte za bilo koji budući period, sve dok ima mesta u avionima i makar 24 časa pre poletanja.

 

Ukoliko želite da posetite Italiju ovo su cene letova: povratna karta do Venecije, Trsta, Bolonje, Verone, Pize, Đenove, Barija, Firence i Ankone je već od 184 EUR, za Milano avio karte kreću od 179 EUR, dok se za Rim veoma povoljno može odleteti sa cenom od 138 EUR, a za Napulj već od 187 EUR. Letovi za Torino, Brindlizi, Lamecija Terme, Ređo Kalabrija, Kataniju, Kaljari i Algero mogu se rezervisati već od 224 EUR,  dok je let za Palermo već od 227 EUR.

 

U sve navedene cene su uračunati celokupni naknadni aerodromski troškovi, a karte imaju rok važenja od 12 meseci (promene i povraćaj novca su mogući uz određene troškove).

 

Pozovite već danas ili otvorite našu stranicu za online rezervacije, jer ova ponuda ističe nakon 10. jula.

 

Tagovi:


Online rezervacije letova avio kompanije Alitalia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Alitalia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar