Alitalia jeftine avio karte u avgustu

Alitalia: Promotivna akcija za avgust

Italijanska avionska kompanija Alitalia trenutno promotivno nudi letove ka tri kontinenta: Evropi, Aziji i Severnoj Africi.

ALITALIA

Promocija važi za sve karte kupljene od ovog trenutka pa sve do 31. avgusta, a za letove koje će ovaj avionski prevoznik obaviti u periodu od 1. septembra do 15. decembra 2013.

 

Najatraktivnije deluje ponuda povratnog leta od Beograda do Rima. Cena ove avio karte sa svim plaćenim dodatnim troškovima je od 119 EUR. I druge destinacije u Italiji su takođe pristupačne. Cena povratnog leta ka Veneciji, Bolonji, Firenci, Palermu ili Napulju je od 189 EUR. Avionske karte do Trsta, Algera, Kaljarija i Barija su od 184 EUR.

 

Na raspolaganju je veliki izbor destinacija van Italije, takođe po povoljnim cenama. Povratne karte, takođe iz Beograda, ka Madridru, Malagi, Bilbaou i Barseloni su od 179 EUR, do Brisela od 189EUR, a do Londona od 199 EUR. Letovi ka severnoafričkim destinacijama na ovom popusti obuhvataju i Tunis od 299EUR, Kazablanku i Kairo od 209 EUR.

 

Alitalia je dodala i par letova ka bliskoistočnjačkim gradovima i to: Tel Aviv od 369 EUR, Bejrut od 399 EUR, Aman od 469 EUR i Teheran od 669 EUR.

 

Ovo su cene povratnih karti sa svim uračunatim dodatnim troškovima, a odnose se na standardnu ponudu Alitalije za prevoz putnika i prtljaga sa posluženjem tokom letova, pa i pored ovako povoljnih cena avio karata nije napravljen ustupak na kvalitetu usluge ovog avio prevoznika.

 

Broj mesta po promotivnoj ceni je ograničen.

 

Tagovi:


Online rezervacije letova avio kompanije Alitalia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Alitalia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar