Air Serbia – Promocija za online kupovinu avio karata nedeljom

Na promo akciji za online kupovinu nedeljom povoljne avio karte do Larnake i Ljubljane

Do kraja današnjeg dana, 17. aprila, rezervišete povoljne avio karte za letove iz Beograda do Larnake i Ljubljane sa samo par klikova na sajtu Playtravel.rs.

Air Serbia Promocija za online kupovinu avio karata nedeljom Larnaka Ljubljana

Samo danas na promotivnoj akciji u ponudi su povoljne avio karte za letove iz Beograda do Ljubljane po ceni već od 109 EUR, kao i do Larnake po ceni od 149 EUR.

Sve navedene cene se odnose na povratne avio karte sa svim uključenim dodatnim troškovima, kao i standardnom uslugom avio kompanije Air Serbia. Putovanja vikendom podležu doplati od 10 EUR po pravcu.

Avio karte možete rezervisati za putovanja od 18- aprila do 30. septembra 2016. godine, osim za letove iz Beograda u periodu od 29. aprila do 1. maja i od 16. jula do 11. septembra, kao i za letove za Beograd u periodu od 4. do 8. maja i od 25. juna do 6. avgusta 2016. godine.

Sve što treba da uradite je da u sistemu na naslovnoj strani našeg sajta kao polaznu tačku stavite Beograd (oznaka aerodroma “Nikola Tesla” je BEG), a u polje “Do” jednu od dve navedene destinacije, potom odaberite datum putovanja i ostale podatke i kliknite na polje “traži letove”.  Na ovoj stranici možete videti detaljnije objašnjen svaki korak rezervisanja avio karata online, a na ovom linku sve načine plaćanja avio karata.

“Specijalna nedelja” je redovna akcija avio kompanije Air Serbia na kojoj se svake nedelje mogu rezervisati jeftine avio karte do različitih destinacija, putem onlajn kupovine.

U sistemu za rezervaciju avio karata možete naći povoljne avio karte i za mnoge druge letove.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar