AtlasGlobal – Od sredine marta direktni letovi Beograd – Istanbul

AtlasGlobal leteće svakog dana između Beograda i Istanbula

 

Avio kompanija AtlasGlobal od 15. marta uspostaviće direktnu liniju između Beograda i Istanbula.

 

AtlasGlobal avio karte Beograd Istanbul nova linija novi letovi mart 2017

 

Na liniji Beograd – Istanbul, avio kompanija AtlasGlobal će leteti svakog dana. Polasci iz Beograda za Istanbul su predviđeni za 18:20h ponedeljkom, utorkom, sredom i nedeljom i u 12:30h četvrtkom, petkom i subotom.

 

Letovi iz Istanbula za Beograd očekuju se u 16:40h ponedeljkom, utorkom, sredom i nedeljom, kao i u 10:25h četvrtkom, petkom i subotom.

 

Avio kompanija AtlasGlobal na ovoj liniji će koristiti letelicu Airbus A321.

 

Redovnu liniju Beograd – Istanbul avio kompanija AtlasGlobal obavljaće tokom cele godine, a ona predstavlja zamenu za dosadašnju liniju avio kompanije Air Serbia, koja će prestati da leti do glavnog grada Turske nakon 14. marta. Avio kompanija Air Serbia je bila jedina u regionu koja je obavljala letove do Istanbula, jer su nešto ranije od ove linije odustale i avio kompanije Croatia Airlines i Adria Airways. Sa druge strane, turske avio kompanije Turkish Airlines i Pegasus Airlines nastaviće da redovno lete između Beograda i Istanbula kao i do sad.

 

Avio kompanije Air Serbia i AtlasGlobal potpisale su kod-šer sporazum, pa će oznake srpske avio kompanije ostati na liniji Beograd – Istanbul, ali će se takođe pojaviti na letovima koje avio kompanija AtlasGlobal obavlja ka Rusiji, Moldaviji, Kuvajtu i Bliskom istoku. AtlasGlobal najavio je i mogućnost uspostavljanja direktne linije Istanbul – Sarajevo.

 

Avio karte za letove Beograd – Istanbul avio kompanije AtlasGlobal već se nalaze u prodaji i možete ih rezervisati putem našeg vebsajta playtravel.osm.rs ili pozivom call centra. 

 

Online rezervacije letova avio kompanije Low cost avio kompanije

Rezervišite odmah avio karte kompanije Low cost avio kompanije online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar